Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-05 10:56:00

Dráma a vidámparkban: a lánya látta, ahogy az édesanyja kizuhan a hullámvasútból egy kanyarban

Egy 32 éves nő vesztette életét a franciaországi Szent Pál vidámparkban, miután kiesett egy hullámvasútból – írja a Blikk.

A nő a vidámpark Formula-1 elnevezésű hullámvasútjából esett ki menet közben. Nem az első tragédia történt ezen a hullámvasúton, korábban már 2009-ben is kizuhant belőle egy nő, ő is belehalt.

Egy szemtanú a helyi médiának elmesélte, hogy kiabálására lett figyelmes, majd amikor közelebb ment egy nőt látott a földön feküdve véresen, nem mozdult, szörnyű látvány volt. Elmondása szerint a lánya látta, ahogy a nő kizuhan a hullámvasútból egy kanyarban.

Egy másik szemtanú elmondta, hogy a tragédia után a vezetőség nem zárta be a vidámparkot, csupán azt a hullámvasutat, ahol a végzetes baleset történt. A szemtanú elmondta, hogy először nagyon megijedtek a férjével és a sógornőjével, mert az ő gyerekeik is a hullámvasúton voltak.

A vidámpark részvétét fejezte ki a nő halála miatt. Elmondták, hogy tavaly novemberben a Formula-1 nevű hullámvasút átesett a kötelező éves ellenőrzésen és a szakértők mindent rendben találták.

További vizsgálatokat indítottak, hogy kiderüljön, az áldozat utazott-e a járművön szabálytalanul, vagy meghibásodás okozta-e a tragédiát.

atv.hu / Blikk / Mirror

Ajánlom

További belföldi híreink