Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-04 16:21:00

Drámai interjú készült Vitray Tamással: a válásáról és a balesetéről is beszélt a tévés legenda

A 88 éves tévés 32 évnyi házasság után költözött el a feleségétől, Kállay Boritól. A válásról egyik fél sem beszélt sokat, de Vitray most elmondta, hogy miben egyeztek meg a szakításnál.

Vitray Tamás a Hírklikknek adott interjújában mesélt a karrierje csúcsáról, röviden érintette a válását, illetve a balesetéről is beszélt.

"Megegyeztünk, hogy magáról a válásról, részletesen nem beszélünk, de az, hogy a tényt megmondjuk, nem lehet kérdés. Ehelyett ő azt mondta, hogy a „hír igaz, több mondani valóm nincs, remélem a másik félnek is lesz annyi esze, hogy hallgasson”. Márpedig ebben a mondatban túl sok minden van, túl sok minden kiolvasható belőle. Irritált, hogy azt mondta: lesz annyi eszem… Hiszen megegyeztünk. Ezért Kállay Bori mondatára annyit mondtam, hogy nem értem a művésznőt, akinek csak annyit kellett volna mondania, igaz a hír. Én sem mondtam többet. Minden egyéb – itt vannak eltéve a lapok – régi nyilatkozatokból, innen-onnan-amonnan lett összeszedve. A válásomról magáról több interjú nem született" – mondta a lapnak.

A tévés azt szintén említette, hogy otthon, a sötétben leesett a galériáról, és hármas nyakcsigolyatörést szenvedett: "Vasárnap hajnal, ügyeletes kórház, CT, az orvos hazaküld, később kiderül, hogy nem tehette volna, otthon rettenetes fájdalom, másnap hívnak a kórházból, hogy vissza kell mennem, mert el van törve három csigolyám… Az volt a szerencsém, hogy nem mozdult el a csigolya. Ha mozdul, akkor most mi nem beszélgetünk itt.  Négy hónapig hordtam egy drótkeretes valamit a nyakamon. Egyetlen másodpercre sem szabadott levenni."

Vitray úgy érzi, hogy pályája csúcsa 1970-től egészen 2000-ig tartott, amiben nem csak a sportriporteri munkái tartoztak bele. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink