Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-01 06:32:00

Szomorú látvány fogadhatja a temetőben az elhunyt Szilágyi István hazatérő unokáját

A színész Belgiumban élő unokája hamarosan hazalátogat, első útja a temetőbe vezethet, a sírnál azonban a Blikk beszámolója szerint egy ideje már senki nem járt.

Május 22-én helyezték örök nyugalomra a Kozma utcai Új Köztemetőben a színművészt, azóta hervadoznak a koszorúk a hanton - írja a lap

"Hamarosan jönnek külföldről a rokonok, és bár Pityi bácsi unokája nem lehetett ott a temetésen, szép levelet írt, amelyet felolvastak a szertartáson. Minden bizonnyal kimegy majd a sírhoz is, hogy elköszönjön tőle, és talán akkor végre lesz friss virág is ott" – mesélte a Blikknek a család egyik ismerőse, aki azt is megjegyezte, a Budapesttől több ezer kilométerre élő rokonok nem tudják, mi várja őket az egykori családi házban.

"Azt hallották, hogy van egy fiatal fiú, akit nemrég ismert meg István özvegye, Jolika néni. Majdnem mindennap ott volt nála, és már szinte unokájaként tekint rá. A családtagok attól tartanak, ha megérkeznek, Jolika néni esetleg nem látja őket szívesen, nem engedi be őket. Nem tudják, mi fogadhatja őket itthon" – mondta az ismerős.

A lap szerint a család hosszú ideje nem tudott kapcsolatba lépni az özveggyel. Testvére, Sarolta sem beszélt hosszú hetek óta a nővérével, legutóbb akkor érezte, hogy valami gond lehet, amikor a testvére eladásra kínálta az interneten a házat, amelyhez korábban foggal-körömmel ragaszkodott.

"Sajnos mostanában nem tudtam beszélni a testvéremmel, de úgy tudom, a ház hirdetése eltűnt az internetről és nem is került fel újra. Sajnálom, hogy a sír is ott áll elhanyagoltan" – mondta Sarolta, aki szerint azért kerülhetett ilyen állapotba a sír, mert az özvegy nem tud kimenni a temetőbe.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink