Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-07-01 09:20:00

Megszólalt a Deák téri késelés gyanúsítottjának édesanyja: ő is megemlékezett az áldozatokról

A két elhunyt fiatal emlékére gyertyát gyújtott otthonában a Deák téri gyilkosság gyanúsítottjának édesanyja, aki most a Borson keresztül üzent fiának.

Május 22-én hajnalban a 18 éves Cs. Krisztián bulizni indult legjobb barátaival, az ikerpár J. Marcell-lel és Dániellel. Ugyancsak szórakozni vágyott egy másik társaság, köztük a 16 esztendős. M. László, és a nála öt évvel idősebb K. Gergely. A két csoport a nyílt utcán összekülönbözött, a szóváltást Cs. Krisztián zárta le a nála levő késsel.

A múlt héten a két fiatalt örök nyugalomra helyezték. A gyanúsított édesanyja, bár az eszével tudja, hogy várhatóan miért helyezik vád alá a gyermekét, a lelkével nem képes mindezt tudomásul venni.

"Rendszeresen a fiammal álmodom. Bármit is tett, ő a gyermekem" – mondta az anya a Borsnak, hozzátéve: tisztában van vele, hogy Krisztiánt jó eséllyel elítélik és hosszú évekre börtönbe kerül.

"Krisznek van négy testvére, értük is felelősséggel tartozom. Mindannyian hiányoljuk. Számunkra nem lett kevesebb. Az biztos, hogy én nem neveltem gyilkosnak. Szörnyű, amit elkövethetett, hiszen azt nem lehet jóvá tenni. Nem létezik olyan indok, ami mentséget jelenthet a számára. Megértem a gyászolók fájdalmát. A gyermekem nevében is bocsánatot szeretnék kérni. Tudom, ha tehetné, mindent megváltoztatna"

– magyarázta a nő.

Az anya állítja: még mindig nem ta­lálkozhatott a fiával, csupán levelet ír­hatott neki.Azt viszont tudja, hogy újságot a rácsok mögött is olvashatnak, ezért a Borson keresztül üzent Krisztiánnak. "Az utolsó leheletemig kitartok melletted! Bármit tettél, az anyád maradok! Sajnálom, amit tettél!" – mondta az édesanya.

A feltételezett gyilkos anyja szeretett volna kimenni az áldozatok temetésére, de miután az interneten sokan megfenyegették, elállt ettől, és inkább otthon gyújtott meg egy gyertyát.

 
Ajánlom

További belföldi híreink