Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-30 07:57:00

Súlyos adóssága miatt vihette haza a végtagokat a pátyi boncmester

A fia nyilatkozott, és elmondta, hogy az egykor boncmesterként dolgozó apja súlyos anyagi nehézségekkel küzdött.

"A végtagokat el kellett volna szállítania megsemmisítésre, de azonnali hatállyal kellett költözködnie Pátyról. Minden borult az életében, a pénzt pedig pakolászta össze-­vissza, és megpróbálta úgy intézni, hogy jusson is, maradjon is" – nyilatkozta a gyanúsított fia a Borsnak, és hozzátette, hogy apja korábban egy budapesti klinika boncmestereként dolgozott, aztán hirtelen elküldték. 

R. Dénes a cikk alapján halottszállítással is foglalkozott vállalkozóként, de amikor nehéz pénzügyi helyzetbe került, nem vitte ela megfelelő helyekre a testrészeket.

"Apámat megnyomorították, ellehetetlenítették, ő pedig megpróbált a helyzetéből kievickélni. Apa anyagilag teljesen padlóra került. 2007-ben elveszítette az autóját, bebukta a lakáshitelét, tehát gyakorlatilag mindene odaveszett. Hatvan felett jár, így még száz évig kellene élnie, hogy a nyugdíjából vonni tudják a hiteltartozását. Annak idején húszmillió forintot vett fel, de a pénzintézet már százmilliót szeretne visszakapni" – mondta a fia a lapnak. 

Egyes feltételezések szerint a gyanúsított azzal juthatott plusz pénzhez, hogy haza vitte a végtagokat az elszállítás helyett.

 
Ajánlom

További belföldi híreink