Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-29 21:08:00

"Voltak előzmények" - életfogytiglant kaphat a férfi, aki nyilvános rendezvényen ölte meg volt élettársa párját

Életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását kéri az ügyészség arra a férfira, aki még tavaly augusztusban, a Hajdú-Bihar megyei Polgáron, egy nyilvános rendezvényen megölte az élettársa új barátját. A férfi élőben közvetítette a gyilkosságot a Facebookon, így sokan – köztük a gyerekei is - láthatták, ahogyan leszúrja a másik férfit.

"Meglátta a neki háttal álló férfit. Odament hozzá, ráugrott és ezért mindketten a földre estek. A dulakodás közben a vádlott megszúrta a sértett férfi derekát és a nyakát. A sértett férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a belső elvérzés miatta a kórházba szállítás közben az életét vesztette" - mondta Harmati Judit, a Hajdú-Bihar megyei Főügyészség szóvivője.

A polgáriak még ma is emlegetik az augusztus 20-ai rendezvényekhez kapcsolódó esti koncerten történteket. Azt mondták, hogy már voltak előzményei, mert a féltékeny férfi már előtte is fenyegette a nőt és annak új párját.

A férfit a helyszínen elfogták a rendőrök. Azóta is letartóztatásban van. Az előre kitervelt és kegyetlen módon végrehajtott emberölés miatt az ügyészség életfogytig tartó büntetés kiszabását kezdeményezte a bíróságnál.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink