Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-29 15:29:00

Feljelentést tesz a szolnoki Fidesz egy videófelvétel miatt

Az interneten a napokban nyilvánosságra került egy videó, amely a párt szerint az látszik, ahogyan egy baloldali aktivista nemzeti konzultációs kérdőívet vesz ki egy ház postaládájából.

Tasnádi Zoltán, a szolnoki közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője hétfői sajtótájékoztatóján felidézte, hogy a napokban nyilvánosságra került videón az látszik, hogy a Szolnoki Többség nevű ellenzéki csoportosulás egyik ismert aktivistája kérdőívet visz el egy ház postaládájából. 

Hozzátette: az elmúlt egy-másfél hétben több bejelentést kaptak szolnokiaktól meg nem érkezett vagy eltűnt konzultációs kérdőívekről. Hozzátette: egyes bejelentések – amelyeket még ellenőrizniük kell – a Szolnoki Többség egyik önkormányzati képviselőjét jelölik meg az ívek begyűjtőjének, illetve a begyűjtés, megsemmisítés irányítójának.

Rusvai Károly, a KDNP közgyűlési frakciójának vezetője arról beszélt: a baloldali pártok szimpatizánsai is kinyilváníthatják véleményüket a kérdőíveken, viszont – mint fogalmazott – ők pontosan tudják azt, hogy a magyar emberek döntő többsége nem velük ért egyet sem a járvány kezelésének, sem pedig a gazdaság talpra állításának kérdésében.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink