Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-28 08:40:00

Rendőrök lepték el a Balaton északi partját - videó

A balatonalmádi, a balatonfüredi és a tapolcai rendőrkapitányságok illetékességi területein hajtottak végre fokozott ellenőrzést a Veszprém megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai - tudatta a police.hu.

Az akció célja az érintett területeken belüli koncentrált bűnügyi és közlekedésrendészeti ellenőrzés volt, melyben közel 40 rendőr vett részt. A rendőrök mintegy 1057 magyar és 13 külföldi hatósági jelzésű járművet ellenőriztek és több mint 200 sofőrnél alkalmaztak alkoholszondát, büntetőeljárás két járművezetővel szemben indult, további két sofőrnek közigazgatási bírságot szabtak ki az intézkedő járőrök a mért értéknek megfelelően.

A jármű nem megfelelő műszaki állapota és egyéb kisebb fokú közlekedési szabálysértések miatt 4 feljelentés készült, 22 közlekedőnek helyszíni bírságot szabtak ki. A biztonsági öv használatát 7 személy mulasztotta el, 2 sofőr pedig túllépte a megengedett sebességhatárt, velük szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek a járőrök. A fokozott ellenőrzés a jövőben is folytatódik - írják.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink