Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-20 11:17:00

Bayer Zsolt üzent a most rabosított mentőknek: veletek vagyunk

Mint ismert, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával hallgatták ki azt a két mentőst, akik január végén a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csenyétén nem mentek ki egy beteghez. A történtekről Bayer Zsolt közölt publicisztikát.

„Felháborítónak, méltánytalannak és tűrhetetlennek gondolom, ami most velük történik. És ennek ellenkezőjéről semmi sem fog meggyőzni. Hogy miért? Azért, mert a családom tele van egészségügyi dolgozókkal, aktívakkal és már nyugdíjasokkal. Így ismerem a vonatkozó történeteket. Vittek már be feleségemhez éjszakai ügyeletben cigány öregasszonyt szívpanaszokkal, mögötte jött az egész pereputty, és az volt az első mondatuk, hogy ++ha a mama meghal, utána döglesz te is!++” – írja a publicista.

„Üzenjük a most rabosított mentőknek: veletek vagyunk. Üzenjük az őket rabosítóknak, ezentúl menjenek ők Csenyétére, ha hívják őket. És üzenjük minden érintettnek: nem kell fenyegetni a mentőket, a rendőröket és a tűzoltókat, és akkor majd nem lesz ilyen késlekedés. Nem kell lincselni, nem kell agyonszurkálni a bajnok kézilabdázót és a fiatal srácokat a Deákon, nem kell iskolát kerülni, tanárt verni, aztán markot tartani „kártérítésért”. Úgy általában, meg kell tanulni normálisan viselkedni. Rengeteg nagyszerű cigány embernek, a túlnyomó többségnek már sikerült, ideje nekilátni a többinek is, mert csak úgy lesz win-win szituáció. Minden más: tragédia” – zárja gondolatait Bayer Zsolt.

További részletek itt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink