Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-08 20:25:00

Megszólalt az MSZP videójában szereplő, magát mentőtisztnek valló nő

Németh Athina azt mondta, jelenleg is egy hazai mentőszolgálatnál dolgozik, legközelebb szerdán lesz szolgálatban. Azt, hogy miért tagadja munkaviszonyát az MSZP által korábban megnevezett mentőszolgálat, nem kommentálta.

Németh Athina az ATV Egyenes Beszéd című műsorában megerősítette azt a kijelentését, miszerint 43 éve dolgozik mentősként, de sosem volt az Országos Mentőszolgálat munkatársa. Azt állítja, van olyan magántulajdonban lévő emntőszolgálat, amely 1979 óta működik Magyarországon, itt dolgozott ő is. A mentőszolgálatot nem akarta megnevezni.

Arra a kérdésre, hogy az a mentőszolgálat, amelyet az MSZP megnevezett, miért tagadja, hogy náluk dolgozik, nem kívánt válaszolni. Állítása szerint azért nem szerepel a szakdolgozói nyilvántartásban, mert nem fizette azt soha.

Azt is elmondta: jelenleg is egy ilyen magán mentőszolgálatnál dolgozik, szerdán lesz legközelebb szolgálatban. Nem tervezi, hogy lemondaná műszakját, azt mondta: oda fog állni kollégái elé.

Arra a kérdésre, hogy ha a kijelentések igazak, miért vették le a videót a közösségi oldalról, Korózs Lajos azt felelte: az OMSZ érzékenysége miatt döntöttek így, az MSZP-s politikus szerint senkit nem akartak megbántani.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink