Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-06 16:34:00

Nagyon berágtak a debreceni szurkolók, kutyás rendőröknek kellett közbelépniük

Le kell győzni az Újpestet! – ezt az útravalót adták a dühös debreceni ultrák a DVSC focistáinak, akiknek péntek este nem sikerült megverniük hazai pályán az NB I sereghajtóját, a Kaposvárt, írja a Nemzeti Sport.

Mint azt a cikkben részletezik, a mérkőzés után 150-200 debreceni drukker a helyszínen maradt, hogy kifejezzék nemtetszésüket, be akartak nyomulni a debreceni csapat öltözőjébe, ebben pedig kutyás rendőrök akadályozták meg őket.

A debreceni játékosok egy másik kapun próbálták elhagyni a terepet, a szurkolók pedig ott is az útjukat állták. "Miközben a kaposváriakat megtapsolták, a Loki játékosai közül csak a kapusnak, Nagy Sándornak jutott elismerés. Egy vezérszurkolót a biztonságiak beengedtek a kordon mögé, ő beszélhetett a hazai játékosokkal, és mintegy húsz perc alatt lecsillapodtak a kedélyek. Igaz, ehhez a debrecenieknek meg kellett ígérniük, hogy a következő, a bennmaradás szempontjából szintén nagyon fontos keddi mérkőzésen idegenben legyőzik az Újpestet" – ismerteti a lap.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink