Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-06 19:59:00

Újabb részletek derültek ki a halálra vert dombrádi nőről

Holtan találtak egy nőt a házában a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dombrádon. A rendőrök egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak, de a helyiek biztosra veszik, hogy a 24 éves áldozatot az élettársa verte halálra. A férfi eltűnt, a rendőrség körözést adott ki ellene. A pár állítólag rendszeresen fogyasztott kábítószert.

Ebben a házban találták meg a 24 éves nő holttestét Dombrádon pénteken kora este. A rendőrséget nem sokkal hat óra előtt értesítették. Már akkor lehetett tudni, hogy a nő gyilkosság áldozata lett.

"Az elsődleges vizsgálatk alapján a nő halálát idegenkezűség okozta,. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőfőkapitányság bűnügyi osztálya ismeretlen tettes ellen halált okozó testi sértés miatt folytat büntető eljárást." - nyilatkozta Hremkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei RFK sajtóreferense.

Dombrádon az esetről mindenki hallott. Akik ismerték a párt azt mondták, hogy rendszeresen fogyasztottak kábítószert. A közelben lakók azt mesélték, hogy a nő a férfit többször is elzavarta, de mindig visszafogadta. Azt nem tudta senki, hogy miből élnek.

"Nem dolgozott az, sehol, Ez egy kábítószeres volt, olyan volt mint egy zombi." - mondta egy helyi lakos.

"Azt mondják, hogy kábítószeres volt az. A szomszéd kislánytól hallottam, hogy jött haza, és mondta, hogy tessék vigyázni Magda néni, mert kábítószeres." - nyilatkozta egy másik helyi nő.

A faluban élők azt mondták, hogy ők biztosak abban, hogy a fiatal nő halálát az élettársa okozhatta. Ezt egyelőre a rendőrök nem erősítették meg, de ők is keresik a férfit, aki egyelőre ismeretlen helyen tartózkodik.

Ajánlom

További belföldi híreink