Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-05 07:05:00

Újabb rossz hír érkezett Benkő Lászlóról

Az Omega együttes billentyűse egy hetet töltött kórházban, ahova azért ment, mert aggódott, hogy elkapta a koronavírust – írja az NLC.

Benkő Lászlót két éve diagnosztizálták májdaganattal, február elején gyógyulttá nyilvánították. Járnia kellett volna még kezelésekre, amik azonban a koronavírus-járvány miatt meghiúsultak. Az Omega együttes billentyűse néhány hete mégis kórházba került, mert nagyon legyengült és rosszul érezte magát.

„Magam sem hittem, amikor az orvosok elmondták, hogy a gyomrom és a nyelőcsövem vérzése hozzávetőleg két hónapja kezdődhetett, és valósággal ledermedtem, amikor közölték, hogy két és fél liter vér hiányzott belőlem, mert hozzávetőleg öt liter a teljes vérmennyiségem. Ha aznap nem jövök be a klinikára, másnap arra ébredhettem volna, hogy meghaltam, mert még 1-2 deci vér elszivárgása végzetes lett volna” – mesélte a Blikknek Benkő László, aki először azt hitte, hogy a koronavírust kapta el, ezért is fordult orvoshoz. A zenész úgy gondolja, hogy részben a koronavírus-járványnak köszönheti, hogy életben van, mert ha az nincs, lehet nem megy időben kórházba.

További részletek itt.

Ajánlom

További belföldi híreink