Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-05 07:34:00

Orbán Balázs élő adásban osztotta ki a DK-t: szerinte szabotálják a nemzeti összetartozás ügyét

A kormány minden magyar állampolgárnak segíteni szerezne a válsághelyzetben. Erről Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese beszélt az ATV Start című műsorában.

 Orbán Balázs élő adásban osztotta ki a DK-t: szerinte szabotálják a nemzeti összetartozás ügyét

Orbán Balázs arról is beszélt, hogy különböző segítséget kapnak, akik elveszítik az állásukat, illetve a vállalkozásoknak azért, hogy megőrizzék a náluk lévő munkahelyeiket. A miniszterhelyettes szerint ezek az intézkedések körülbelül egymillió emberen segítettek.

A cél Orbán Balázs szerint nem egy meghatározott üzleti kör, hanem minden magyar vállalkozó segítése. A veszélyhelyzet megszüntetésével kapcsolatban a miniszterhelyettes elmondta:

vakcina hiányában fel kell készülni a koronavírus-járvány további hullámaira, ezért nem lesz ugyanolyan az életünk, mint a járvány előtt, de a kormány igyekszik minél kevesebb korlátozást életben tartani.

Az idősek vásárlási idősávja és az idősotthonok látogatási tilalma azért marad meg, hogy a legveszélyeztetettebb korosztályt védjék a fertőzéstől.

Orbán Balázs méltónak látta a tegnapi parlamenti trianoni emlékülést. Úgy látja, hogy a nemzeti összetartozást sikerült demonstrálni a tegnapi megemlékezéseken. A Demokratikus Koalíció a miniszterhelyettes szerint megalakulása óta szabotálja a nemzeti összetartozás ügyét – tette hozzá a miniszterhelyettes.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink