Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-03 06:41:00

Nem a szokásos módon ünnepelte szabadulását Kaiser Ede

Miután hétfőn kiengedték a börtönből, Kaiser szülei házába ment, de a Blikk szerint nem féktelen bulizással töltötte első szabad napját.

A lap úgy tudja, miután hazament szüleihez, akik hatalmas örömmel és finom falatokkal várták, Kaiser kerékpárra pattant, és meg sem állt a Margitszigetig. Ott a szabadtéri kondiparkban edzett, majd a haverjaival visszatekert a XXI. kerületbe. Este persze azért ő is koccintott a barátaival, ám pezsgő helyett kólát ivott.

"Én egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy védencem így ünnepelt, hiszen amikor kimondták rá a valós életfogytiglani börtönbüntetést, annyit kért, hogy a szülei küldjenek neki egy csomagot, amelyben kiárólag bioélelmiszerek vannak. Ő még a legelkeseredettebb pillanatában is törődött azzal, hogy mit eszik. Ezenkívül nagyon fontos neki az ápolt megjelenés, a tisztaság" – mondta a Blikknek a férfi ügyvédje, dr. Dezső Antal.

A fegyveres rablás és más bűncselekmények miatt 18 évre ítélt Kaiser miután megszerzi személyes okmányait, minél előbb munkába szeretne állni. Még a börtön előtt hideg-meleg burkolónak tanult, amiből sikeres vizsgát is tett, a rácsok mögött pedig elvégezte a gimnáziumot, csak az érettségije hiányzik, amit a koronavírus miatt nem tudott letenni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink