Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-02 08:46:00

Egyre súlyosabb a helyzet: kétmilliós (!) csekket kapott a Díjbeszedőtől Szilágyi István özvegye

A Szilágyi család már a tragédia előtt is szenvedett a nehéz anyagi körülményektől, ez pedig a színész meggyilkolása után sem változott.

Sorba kapja a csekkeket az évek alatt felhalmozott adósságok követelőitől Szilágyi István özvegye.

Legutóbb egy 430 ezer forintos közüzemi számlatartozásról kapott értesítést, ezzel egyidejűleg pedig érkezett egy 60 ezres NAV elmaradás is.

A korábbi tartozások rendezésében sokan segítettek. Egy Facebook-csoport tagjai összegyűjtöttek közel 180 ezer forintot az özvegynek, és egy család is jelentkezett, ők az adóhatóságnak utalták el a követelt összeget.

A napokban azonban új követelés érkezett: egy több mint 2 millió forintról kiállított számlalevél. A számla részletezőjéből kiderült: a vízművek, a csatornázási művek és az egyik behajtócég követeli az összeget az asszonytól, a levél szerint ugyanis a család 2016 óta egyetlen, az özvegy nevén lévő közműszolgáltatás után sem fizettet egy fillért sem.

Ráadásul az előzetesben lévő fia nevére is folyamatosan érkeznek a fizetnivalók. Az özvegy nyugdíjának a felét pedig már így is elviszik a házra felvett 30 milliós hiteltartozás törlesztésére.

„Fogalmam sincs, mi történik itt… Dezső csak bontja és bontja a folyamatosan érkező számlaleveleket. Én azt gondoltam, hogy a fiam Péter mindent kézben tartott, de ezek szerint tévedtem. Elképzelni sem tudom, mihez kezdjek ezekkel a csekkekkel!” – mondta a Ripostnak elkeseredetten Szilágyi István özvegye.

 

atv.hu/Ripost

Ajánlom

További belföldi híreink