Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-06-02 18:51:00

A Jobbiknak az jutott eszébe a Deák téri kettős gyilkosságról, hogy Áder János a Schweitzer főrabbit ért támadással törődött, a Deák téri áldozatokkal szerintük nem

A köztársasági elnökhöz írt nyílt levelében a jobbikos Stummer János azt kifogásolta, hogy Áder János szerinte csak a köztiszteletben álló Schweitzer József főrabbit ért verbális támadással törődött, a Deák téri kettős gyilkosság áldozataival nem.

A Jobbik képviselője azt kifogásolta, hogy Áder János köztársasági elnök akkor, amikor támadás érte a köztiszteletben álló főrabbit, Schweitzer Józsefet, meglátogatta őt otthonában és azt mondta, a támadás az egész magyar nemzet önbecsülését érte, most viszont nem mondott ilyet.

„Néhány napja megint volt egy utcai inzultus Budapest belvárosában. Nem szóváltás volt. Két fiatalt szúrtak agyon. Emlékszik elnök úr, hogy melyik sajtósát kérte meg anno, egyeztessen időpontot Schweitzer főrabbival? Nos, őt kellene megkérni megint, hogy beszéljen most le egy találkozót a meggyilkolt srácok családjaival is”

– írta a Jobbik képviselője.

„Rossz az irány, elnök úr, magának pedig nem csak kuksolni kéne ott fenn a Várban, hanem azért a dupla fizuért felvenni most a telefonját és utasítani az asszisztenciát. A köztársaságnak most szüksége van az elnökére, aki néven nevezi a gyilkost, csendre inti a hazugot, a bűnösre börtönt, az áldozatnak védelmet kér” – írta a köztársasági elnökhöz intézett nyílt levelében a jobbikos Stummer János.

A teljes levelet itt találják.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink