Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-29 16:06:00

Kovács Kati képes olyan pozitívumokat is meglátni a kijárási korlátozásban, amit talán mások nem

Kovács Kati képes olyan pozitívumokat is meglátni a kijárási korlátozásban, amit talán mások nem. Például, elmondása szerint sokkal jobban alszik, mert jóval kevesebb dolog miatt aggódik, hiszen nem dolgozik, nem járnak koncertekre, nem a zenekar körül forognak a gondolatai.

Kovács Kati képes olyan pozitívumokat is meglátni a kijárási korlátozásban, amit talán mások nem

Ettől függetlenül persze azt nem tagadja, hogy nagyon hiányzik neki a zene:

"Egyelőre remekül viselem a korlátozásokat, igaz, borzasztóan hiányzik a zene. Annak nagyon örülök, hogy a vidéki vendéglátóhelyeken már fel lehet lépni, nekem is nagyon hiányzik a színpad. Ennek ellenére úgy gondolom, csak akkor leszek teljesen nyugodt és a világ is akkor lesz újra a régi, ha sikerül előállítani a vírus elleni oltást. Hogy ez mikor sikerül, azt nem tudom, mindenesetre optimista vagyok" - mondta a Ripostnak.

Azt is elárulta, hogy a kertészkedés, mint kedvenc szabadidős tevékenység mellett mostanában rákapott valami másra is, ami a vírusnak köszönhető:

"Az tény, hogy sokkal többet nézek tévét, leginkább a híradót. Eszem ágában sem volt pánikolni, azt viszont nagyon fontosnak tartom, hogy tájékozott legyek a járványhelyzettel kapcsolatban. Hírfüggő lettem, de bízom benne, hogy most már egyre pozitívabb híreket lehet majd hallani és olvasni" - mondja bizakodva az énekesnő.

atv.hu/life.hu

Ajánlom

További belföldi híreink