Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-22 18:34:00

Vitray Tamás döbbenetes szavai a magányról

Jelenlegi életkörülményeiről mesélt a magyar televíziózás ikonikus alakja.

Vitray Tamás döbbenetes szavai a magányról

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy a legendás sztárpár, Vitray Tamás és Kállai Bori útjai több évtizednyi házasság után külön utakon folytatja tovább. Válásuk valósággal sokkolta a hazai sajtót és a közönséget is. Ugyanakkor az is hamar kiderült, hogy szakításuk békességben, csendben történt, a 87 éves Vitray pedig hajdani feleségére hagyta közös otthonukat és számos értékes vagyontárgyukat is. A gáláns televíziós azóta már elköltözött, és bár napjai kissé magányosan telnek, mégsem panaszkodik. Jelenlegi életkörülményeiről a Best magazinnak számolt be.

"Van egy kis gyakorlatom az egyedüllétben, hiszen két házasság között éltem két évet egyedül, körülbelül tudom, hogy milyen ez. És erre én nagyon alkalmas vagyok, mert sosem unatkozom egyedül. Egyszerű dolgokkal beérem. A felkelés rítusa mindig ugyanaz, elég álmosan ébredek, mert altatóval alszom. Reggelente biciklizem és tornázom. Aztán reggelit készítek, mindig ugyanazt. Kefirt szezámmaggal és lenmaggal. Aztán két szelet pirítós kenyeret vajjal és lekvárral, végül egy-két kapszulás kávé" - fogalmazott a Kossuth-díjas újságíró, a hazai televíziózás történetének megkerülhetetlen alakja.

A nagyszerű televíziós tehát nem panaszkodik, magányosan, csendesen, de mégis aktívan tölti nyugdíjas éveit. Sőt, Vitray azt is elmondta, hogy a megváltozott életkörülmények még új tevékenységekre is késztették: bár eddig sosem főzött, most, hogy ismét agglegény lett, még erre is sikerült rávennie magát. Amikor a Best nála járt, épp prézlis karfiolt készített a 87 esztendős legenda, aki azt is elárulta, hogy mára már szinte teljesen leszokott a tévézésről.

atv.hu/femcafe.hu

Ajánlom

További belföldi híreink