Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-22 20:05:00

Nagyon berágott az államtitkár: „az ellenzék egy kicsit sem vette ki a részét a járvány elleni védekezésből”

Nem szabad áttérni a segélyalapú gazdaságpolitikára, ez fontos vitapont a kormány és az ellenzék között. Erről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Dömötör szerint a kormány elsősorban a piaci szereplőket kívánja ösztönözni arra, hogy megtartsák munkavállalóikat, és aki elveszti állását, annak szükség esetén az állam ad munkát.

Ha lesz második hullám, arra az ország már felkészültebb lesz Dömötör Csaba szerint, aki úgy látja: jó, hogy sikerült elkerülni az olasz- és spanyolországi katasztrófahelyzetet a járvány idején.

Dömötör Csaba megerősítette azt a korábbi véleményét, amely szerint az ellenzék kicsit sem vette ki a részét a járvány elleni védekezésből. Szerinte a magyar ellenzéktől indult az a CNN által is terjesztett fake news, amely szerint Magyarországon nem működik a parlament.

Dömötör Csaba szerint az elmúlt hetek vitái sok tekintetben méltatlanok. Ilyennek nevezte Szabó Tímea állítását, amely szerint a magyar halálozási adatok a világon a legrosszabbak lennének.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink