Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-22 11:35:00

Drámai részletek derültek ki a Deák téri gyilkosságról

Évfordulót ünnepelt a társaság, az elkövető alig nagykorú – tudta meg a Blikk.

Mi is beszámoltunk arról, hogy péntek hajnalban értesítették a rendőrséget, hogy a Deák Ferenc téren több ember összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak.

A Blikk úgy tudja, egy évfordulót ünnepelt a társaság, amikor kitört a botrány. Információik szerint alig nagykorú az elkövető, aki brutális kegyetlenséggel mészárolta le két ismerősét, akik részéről hosszú ideje voltak sérelmei. Olyan súlyosan megsebesítette őket, hogy ha a mentők abban a pillanatban ott vannak, akkor sem tudták volna az életüket megmenteni. Egy szemtanú szerint a kiérkező rendőrök próbálták újraéleszteni a két áldozatot, ám hiába tettek meg mindent, nem lehetett rajtuk segíteni. Róluk annyit lehet tudni, hogy szintén fiatalok, információink szerint egyikük még nem nagykorú.

Az esettel kapcsolatban a járőrök hat embert állítottak elő, majd a rendőrség péntek kora délelőtt bejelentette: az életvédelmi osztály munkatársai elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A rendőrök munkáját segíti, hogy a helyszínen nagyon sok a térfigyelő kamera, amelyek rögzítették a gyilkosság minden mozzanatát.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink