Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-19 09:35:00

Kőkemény lépésre készül a kormány - önt is érintheti

Holnap fontos bejelentést tesz a kormány az elektromobilitás ösztönzésével, a környezetkímélő elektromos autózás támogatásával kapcsolatban.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium sajtómeghívójából ugyanis kiderült: a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv keretében a kormány megújítja és kiterjeszti az elektromobilitás ösztönzési rendszerét, megteremti annak lehetőségét, hogy a kis és olcsó járművek nagyobb támogatást kapjanak - szúrta ki a Portfolio.

Az elmúlt hetekben, hónapokban a lap szerint nem sokat lehetett hallani a várható támogatásokról, amelyben a koronavírus elleni védekezés, valamint az iparági szereplőkkel folytatott egyeztetések egyaránt szerepet játszhattak. Kedd délelőtt viszont megérkezett az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) sajtómeghívója, amelyből egyértelműen kiderül, hogy

a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv keretében a kormány megújítja és kiterjeszti az elektromobilitás ösztönzési rendszerét, megteremti annak lehetőségét, hogy a kis és olcsó járművek nagyobb támogatást kapjanak.

További részleteket Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára árul majd el a szerdai sajtótájékoztatón, amelyre délelőtt 10:00 órai kezdettel kerül sor.

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink