Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-13 15:43:00

Jakupcsek: „Nem látszódni szeretnék, hanem tartalmat készíteni”

Nem látszódni szeretnék, hanem tartalmat készíteni – mondta Jakupcsek Gabriella a Spirit FM Karantrécs című műsorában. Az ATV műsorvezetője szerint a karantén időszak legelején az emberek elképesztően kétségbeesett módon próbáltak meg szerepelni a saját oldalaikon, de a második hét végére kiderült, hogy nincs új a nap alatt: mindenki az osztott képernyőt használja.

Jakupcsek: „Nem látszódni szeretnék, hanem tartalmat készíteni”

A műsorvezető, László Lilla kérdésére Jakupcsek kifejtette: a Skype-interjút mélyen elutasítja a televíziózás tekintetében, mert nem is tartja televíziós műfajnak. Szerinte ugyanis alkalmatlan arra, hogy a beszélgetőpartnerek érezzék egymást, reagáljanak egymásra. A Jakupcsek Plusz házigazdája hozzátette: ezt a műfajt a rossz kép- és hangminőség, és unalmas kamera-bellítások jellemzik.

Jakupcsek arról is beszélt a műsorban, hogy „elege van abból, hogy mindenki a sült kalácsokat és kinyílt rózsákat posztolja.” Mint fogalmazott: ezekbe menekülünk, hogy ne érezzük, hogy nem azt tesszük, vagy nem abban a ritmusban tesszük, amiben hasznosak vagyunk.

Az ATV műsorvezetőjének nagyon hiányzik a munka, mert világ életében napi műsort készített. Éppen ezért az viseli meg a legjobban, hogy nem tud rezonálni a mindennapok történéseire. Jakupcsek az interjúban elmondta: a karantén időszakáról egyelőre nem szabad írni, mert csak fél év múlva fogjuk látni a következményeit, hatását.

A műsorvezető azt is elárulta: az ATV-n jelenleg azok a friss Jakupcsek Plusz adások mennek, amelyeket közvetlenül a műsor leállása előtt vettek fel.

A teljes interjút megnézheti a Spirit FM Facebook oldalán.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink