Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-10 18:48:00

Házibuli közben kizuhant az ablakon és meghalt egy 17 éves fiú Budapesten

Házibuli közben kizuhant az ablakon és meghalt egy 17 éves fiú Budapesten – tudta meg az RTL Klub Híradója.

A 17-18 éves fiatalok az érettségit ünnepelték egy budai első kerületi társasházban. A ház lakói azt mondták az RTL Klub riporterének, hogy a fiatalok nem voltak hangosak, de éjjel kettő óra körül furcsa zajt hallottak. Sikítozásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy többen elindultak a lépcsőn lefelé az utcára.


A 17 éves Richárd a második emeleti ablakból zuhant ki, a fiúnak eltört a gerince és a koponyájában vérömleny keletkezett. A mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a kórházba, de vasárnap délután a fiú meghalt.

Az áldozat édesapja annyit mondott a híradónak, hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. Arra utalt, hogy a szülőket hajnalban értesítették a buliból, hogy azonnal menjenek, mert „valószínű hogy kábítószereztek” és a fiuk nagyon rosszul van. A telefonáló lány egy ötödik kerületi címet adott meg a szülőknek, ott viszont sem bulit, sem fiatalokat nem találtak. A szülők a segélyhívótól próbáltak megtudni, merre van a gyerekük, de órákig tartott, mire kiderítették, hol van. A rendőrség öt fiatalt állított elő az üggyel kapcsolatban kábítószer birtoklás és rongálás miatt.

A 17 éves Richárd jövőre érettségizett volna.

atv.hu/24.hu

Ajánlom

További belföldi híreink