Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-08 10:29:00

Lagzi Lajcsi Szilágyi István özvegyénél járt

A zenészt mélyen megrendítette Szilágyi István halála, már néhány hónapja is segítette a rossz körülmények között élő családot, és most sem tudta tétlenül nézni, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiát és férjét elvesztő Humenyánszky Jolán milyen nehéz helyzetbe került.

Galambos Lajos egy vadonatúj fekhelyet vitt a 78 éves özvegynek.

„Míg élek, nem felejtem annak a vérfoltos matracnak a látványát, de jó érzés volt látni a szemében, hogy örült, ha csak egy kicsit is”

– mondta a mulatós zenész Blikknek. Lajcsi egy koronavírus-tesztet is intézett Jolika néninek, ami szerencsére negatív lett. Galambos Lajos az új fekvőhely mellett egy hűtőt és élelmiszercsomagot is vitt a bajba jutott asszonynak, aki könnyeit nyeldesve hálálkodott neki.

„Pár hónapig nem lesz gondom élelmiszerre. Borzasztó, ami történt. Van altatóm és nyugtatóm, ezek nélkül nem tudok aludni. Jólesik, hogy az emberek törődnek velem, gondolnak rám, jót tesz a lelkemnek”

– magyarázta Jolika néni, aki a segítőinek köszönhetően unokájával és testvérével is felvehette a kapcsolatot. Legnagyobb bánatára unokája nem tud eljönni a temetésre, ami nyilvános lesz. Szilágyi Istvánt Budapesten helyezik majd végső nyugalomra.

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink