Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-07 14:51:00

Most érkezett: Korda György és Balázs Klári óriási bajba került

A Korda házaspárnak a járványhelyzetben nem csak saját egészségük miatt kell aggódnia.

Most érkezett: Korda György és Balázs Klári óriási bajba került

A házaspár hoteljét, a Hotel Korda Villát is be kellet zárni a járvány idejére, ráadásul fellépéseket sem vállalhatnak, így váratlanul komoly anyagi problémák szakadtak a nyakukba. Klárika a Star Magazinnak elárulta: kénytelenek a tartalékaikat felélni.

„Egyik napról a másikra megszűntek az anyagi források: bezárt a szálloda és fellépéseink sincsenek. Amivel eddig pénzt kerestünk, az mind megszűnt. (...) És persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy alkalmazottaink vannak, akiket fizetni kell. Nem tudom, két-három hónap múlva mi lesz, hiszen minden pénz elfogy egyszer. Hozzá kellett nyúlnunk a tartalékainkhoz is, de őszintén, ki számított rá, hogy ekkora csapás éri majd az emberiséget? Gyurival nem tettünk félre, befektettünk, ezért sem egyszerű most a helyzetünk. Van olyan alkalmazottunk, akinek nemrég született kisbabája, nem hagyhatjuk őket magunkra. Felelősek vagyunk ezekért az emberekért. Mindent megteszünk, hogy megmentsük a munkahelyüket!” – sorolta a nehézségeket Klárika.

Ám a házaspár nem hagyja, hogy szomorkodással teljenek a napjaik. Kertészkednek, napoznak, filmet néznek a karanténban töltött időszak alatt. „Nem veszekszünk, összetartunk, szeretjük egymás társaságát. Tudom, hogy senkinek sem könnyű, de túl leszünk rajta .” – mesélte Balázs Klári.

A Korda házaspár legutóbb augusztusban járt az ATV Start című műsorunkban:

 

atv.hu/Blikk

Ajánlom

További belföldi híreink