Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-05-05 09:32:00

Megmutatta családját Rónai Egon

Rónai Egon öt gyermeke közül a legidősebb 18, a legkisebb kétéves, így miközben az édesapa lelkében épp viharok dúlnak a nagyfia elengedése miatt, a kicsiknek most kell megtanítania az életre szóló leckéket - olvasható a Story Magazinban. „Rengeteg türelem és szeretet szükséges ahhoz, hogy jó szülő legyek. A tisztességből és a becsületből nem engedek." - vallja a tévés.

Második feleségét, a táncművész Zsanettet 2011-ben vezette oltár elé. A köztük lévő harmónia alapozza meg, hogy a családi élete ennyire békés. A kezdetektől fogva összhangban vannak kedvesével, ők tipikusan az a szerelmespár, akik befejezik egymás mondatait - idézi a StoryMagazint a Femina.hu. Az ATV 57 éves műsorvezetője öt gyerek édesapja, első házasságából van már két nagyfia, Bálint 18 éves, öccse, Gergő pedig 17. Második felesége három gyermekkel ajándékozta meg: Berci hét-, Dorka öt-, legkisebb csemetéje, Vili pedig igazi kis huncut kétéves.

Elmondása szerint minden gyermeke lelkéhez utat talál, bár a nagy korkülönbség miatt más-más problémákkal szembesül a nevelésüket illetően.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink