Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-04-22 12:08:00

Dobrev Klára több mint 1000 maszkott osztott szét egy idősotthonban

Dobrev Klára a DK önkénteseivel több mint ezer maszkot osztott ki a gárdonyi idősotthon lakói és gondozói között. Bejelentette, hogy a DK 17 ezer maszkot tervez szétosztani országszerte.

Dobrev Klára elmondta, hogy a DK a következő napokban több, mint 17 ezer maszkot terveznek szétosztani. Arra buzdít, hogy mindenki hordjon maszkot, csakhogy szerinte nagyon kevés van itthon.

A sebészi maszkot pár órán belül ki kellene dobni, holott ezeket több napon keresztül használják- Dobrev szerint ezzel azt igazolják, hogy nincs elég maszk.

A DK-s politikus szerint azért hangoztatták a tájékoztatókon, hogy maszkot hordani felesleges, mert az Orbán-kormány elkésett a védőeszközök beszerzésével. "Ne higyjenek nekik, maszkot hordani kell"- mondta Dobrev.

Mindenkinek szüksége van maszkra, aki közterületeken, sok emberrel találkozva dolgozik. "Tudom, hogy nem egy ellenzéki párt feladata ezt megoldani, de magyar állampolgárként, emberként, segítünk, ahol tudunk"- zárta le az online sajtótájékoztatót Dobrev Klára.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink