Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-04-15 13:22:00

Veiszer Alinda az ATV Startban folytatja

Április 20-tól az ATV Start csapatához csatlakozik Veiszer Alinda – írta az Index. A hírrel kapcsolatban Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a következőt mondta az atv.hu-nak: Veiszer Alinda egy fiatalos, lendületes személyiség, ez a karakter reggel különösen jól működik. A felkészültségét, elhivatottságát mindenki ismeri, így biztos vagyok abban, hogy sokat nyer vele a Start című műsorunk.

Veiszer Alinda a hírrel kapcsolatban az Indexnek a következőt mondta:

„Elég régóta érdekel, hogyan lehet jó reggeli műsort készíteni, eddig nem volt lehetőségem kipróbálni. Mindig éjszakai műsorsávokban voltam látható, most sokkal tömörebben kell majd ugyanazt a felkészültséget hoznom, szerintem ez komoly kihívás. Ugyan főként kulturális és közéleti kérdésekkel foglalkoztam eddig, mindig figyeltem a politikát is, mert fontosnak tartottam, hogy a vendégeim reagáljanak a politikai eseményekre is.

Így aztán amikor az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd megkeresett azzal, hogy lenne- e kedvem beszállni ötödik műsorvezetőnek az ATV Startba, nagy örömmel és izgatottan mondtam igent erre a számomra új műfajra.”

Veiszer Alinda érkezésével bővülni fog az ATV Start csapata, amelynek továbbra is tagja Szöllősi Györgyi, Bombera Krisztina, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink