Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-04-13 13:43:00

Így még biztosan nem látta Vujity Tvrtkot

Az ATV műsorvezetője és a Koprive közös karanténklipet forgatott, amelyet üzenetnek szántak.

Vujity Tvrtko a Blikknek elmondta, a dal, a Zapjevala Sojka Ptica gyakran hangzik fel a horvátok családi összejövetelein, és ezzel a karanténklippel azt akarták jelezni, hogy ők is itt élnek, és e nagy családi kör részei, ugyanakkor a részéről az is benne van, hogy nem kell félni az új élethelyzettől.

A műsorvezető gyerekkora óta zenélget és régi ismeretség fűzi a Koprive tagjaihoz, de csak negyed éve, a szombathelyi Horvát Bálon állt be hozzájuk alkalmi énekesnek.

"Meglepődtünk, milyen énekminőségre képes, és a közönségnek is tetszett, ezért is gondoltuk úgy, ezt a szélesebb közönség előtt is felvállaljuk"

– foglalta össze Handler András (46), a Koprive vezetője, aki azt is elárulta, először a tamburásuk rögzítette otthonában a vezérszólamot, és a többiek arra játszottak rá.

"Én az oroszlányi tévé nappali szobának berendezett stúdiójában rögzítettem az éneket a feleségem ismerőse segítségével"

– mondta Tvrtko, hozzátéve: miután a legkisebb fia, a 9 éves Bendegúz meghallgatta, odabújt hozzá, és azt súgta a fülébe: „apa, ez nagyon szép volt”. Azt is elmondta: terveznek folytatást, természetesen, magyarul".

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink