Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-04-07 08:25:00

Koronavírus: drasztikus emelkedés Fejér megyében - komoly figyelmeztetés Fehérvár polgármesterétől

"A mai nap nyilvánosságra hozott adatok minden eddiginél komolyabb megállásra kell, hogy késztessenek bennünket. Fejér megyében tegnapról ma hajnalra 24-ről 39-re nőtt, azaz egy nap alatt 62 %-os drasztikus emelkedést mutat a közelünkben élő koronavírusfertőzöttek száma" - írja Facebook-bejegyzésében Cser-Palkovics András.

Koronavírus: drasztikus emelkedés Fejér megyében - komoly figyelmeztetés Fehérvár polgármesterétől
Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere

Székesfehérvér polgármestere hozzátette: Sokan és sokat beszéltek anyagi, pénzügyi kérdésekről, gépjárműadóról, parkolásról, elvont jogászkodásnak, pártpolitikai csatáknak és értelmetlen, személyeskedő támadásoknak is tanúi lehettünk. A ma reggeli számok azonban mindenkit ki kell józanítsanak. Kérem tehát, hogy mindenki térjen vissza a lényegre: itt és most az emberek élete, egészsége a tét!

"Nem engedhetjük, hogy megyénkben, városunkban berobbanjon a járvány!
Utasítottam a közterület-felügyelőket, hogy szólítsanak meg mindenkit, és hívják fel a figyelmet a kijárási korlátozás szabályaira" - írja a megyekszékhely első embere.

Cser-Palkovics azt kéri: ha csak lehet, maradjunk otthon!

"Ennek a legfőbb védekezési szabálynak a betartásával tiszteljük meg azokat, akiknek muszáj elhagyniuk az otthonaikat! Tiszteljük meg a ma egyébként külön is ünnepelt egészségügyi dolgozókat, akik közül nagyon sokan a frontvonalban harcolnak az emberéletekért" - írja.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink