Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-04-03 16:34:00

“Bárcsak a saját szavait megfogadná Orbán Viktor“

Bárcsak legalább a saját szavait megfogadná Orbán Viktor - reagált Tordai Bence, miután a miniszterelnök a Néppárt főtitkárának azt írta ma, hogy a járvány miatt minden idejét, energiáját a járvány elleni védekezésre, az emberek életének megmentésére fordítja.

“Bárcsak a saját szavait megfogadná Orbán Viktor“

Bárcsak legalább a saját szavait megfogadná Orbán Viktor! - reagált Tordai Bence, miután a miniszterelnök levelet írt az Európai Néppárt főtitkárának.

“Mi, miniszterelnökök és pártvezetők valamennyien az egész világon arra koncentráljuk valamennyi energiánkat, hogy hatékony döntéseket hozzunk annak érdekében, hogy életeket mentsünk, és hogy megvédjük az egészségét és a biztonságát az állampolgárainknak” – idézi fel a Párbeszéd politikusa az EPP főtitkárához írtakat. Erről itt írtunk. 

“Ehhez képest Orbán Viktor energiáinak jelentős részét a hatalma kiterjesztésére, az ellenzék támadására, a Városliget teleépítésére, a Belgrád-Budapest vasúti projekt titkosítására, az egyetemek privatizációjára, a színházak elfoglalására, a transznemű emberek jogfosztására, az egyházak és Schmidt Mária alapítványának pénzzel kitömésére és ehhez hasonló dolgokra használja, gátlástalanul és aljas módon visszaélve a járvány okozta felfordulással“ - állítja Tordai Bence.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink