Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-30 06:57:00

Dézsi Csaba András: A győri jegyző koronavírusos, de ő is csináltatott tesztet

Koronavírusos a győri jegyző - ezt Dézsi Csaba András, Győr polgármestere jelentette be a Facebook oldalán. Rajta is elvégezték a koronavírus tesztet, ennek az eredményét ma délutánra várja.

“Polgármesteri közlemény!

Hétvégén elrendeltem a győri Városháza soron kívüli takarítását és a szükséges felületek fertőtlenítését. Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírus tesztje pozitív lett. Jegyző úr állapota már tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, otthonában gyógyul” - ezt tegnap késő este posztolta Győr polgármestere.

Dézsi Csaba András azt írta: “Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték. Ez nem azt jelenti, hogy tesztet is végeznek rajtuk”.

A körülményekre tekintettel, a hivatal épületeiben a mindennapos, fokozott takarítás mellett rendkívüli felület fertőtlenítést rendelt el annak érdekében, hogy a munkatársak és ügyfelek körében megelőzzük a megbetegedést, és gondoskodjunk biztonságukról - tette hozzá a polgármester.

“A tesztet én is elvégeztettem a saját költségemen, egy budapesti laboratóriumban (Mikro Miko Med Kft), az eredmény hétfőn délutánra várható” - írta a Facebook oldalán.

A városházi dolgozók nagy számban már otthonról dolgoznak, akinek be kell mennie az irodájába, az kitakarított épületbe léphet be hétfőn - tudatta a polgármester azzal búcsúzva: “Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!”

Ajánlom

További belföldi híreink