Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-26 09:51:00

Nem engedi el otthonról terhes feleségét L. L. Junior

„Nyilván nagyon sok, a babavárással kapcsolatos dologra keresek rá az interneten, és annak is utánanéztem, hogy a vírus miatt mennyire vagyok veszélyeztetett. Szerencsére kismamaként nem tartozom ebbe a csoportba, de azért mi is vigyázunk” – nyilatkozta a Blikknek Kinga.

„Nem pánikoltam be a helyzettől, alapból is azt gondolom, hogy nagyon kell figyelni, főleg a higiéniára, most fokozottan. Az időm nagy részében, 95%-ban itthon vagyok, de járok orvoshoz, meg a legutóbbi vizsgálat után maszkban és kesztyűben bementünk Lacival a boltba, ahol nagyobb mennyiséget vásároltunk abból, ami kellett” - mesélte. De most a járvány miatt leginkább a zenész intéz most minden olyan dolgot, amikor emberek közé kell menni.

És bár amikor elvesztette Junior kisebbiák fiát, Dávidkát, lekerület a napirendről a babaprojekt, végül mégis úgy döntöttek, hogy belevágnak a közös, de azt nem gondolták, hogy ilyen hamar meg is érkezik a pici. Kinga ugyan lányos anyukaként látja magát, Junior inkább fiút szeretne. Már a neveken is gondolkodtak.

További részletek itt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink