Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-25 19:12:00

Koltai Róbert: "nagyon fájdalmas, így még nem volt soha az életemben"

Halász Judit, Molnár Piroska és Koltai Róbert is csatlakozott a kampányhoz, amelyben arra kérik az embereket, hogy maradjanak otthon.

Maradj otthon! Kérik a színészek

 

„Ez a szörnyű járvány arra kényszerít bennünket, hogy maradjunk otthon.” Így kezdte videóját Halász Judit, amelyben arra kéri az embereket, hogy ne hagyják el a lakásukat, mert csak így lehet megakadályozni a koronavírus terjedését. A színésznő szerint azt az időt, amelyet az önkéntes karanténban kell kivárni, hasznosan is el lehet tölteni.

Molnár Piroska is csatlakozott a kampányhoz. Szerinte a legfontosabb most a túlélés, és ez csak összefogással lehetséges. „Tartsunk be minden ajánlott szabályt, tegyünk félre minden ellenséges érzést. Főleg maradjunk otthon, és lehetőségeink szerint segítsünk egymásnak. Jó egészséget mindenkinek!”

Koltai Róbert nagyon sokat dolgozott, így mikor jöttek a koronavírus miatti rendkívüli intézkedések, hogy aki teheti, maradjon otthon, döbbenettel, de teljes természetességgel elfogadta. Fia is felhívta, hogy apa nem mész sehova. „Nagyon fájdalmas, nagyon furcsa, így még nem volt soha az életemben. 76 vagyok beláttam, hogy igaza van a fiamnak, nem szabad otthonról kimozdulni. És most itt ülök, és nyalogatom a sebeimet, és várom, várom, hogy jobbra forduljon minden. Fogadjatok szót nekem, fogadjanak szót nekem! Ne menjünk el hazulról!” – fogalmazott a színész.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink