Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-25 20:36:00

Fekete-Győr: ebben a válsághelyzetben mindenkinek partnernek kellene lennie

A Momentum elnöke szerint most nem annak kell drukkolnia az ellenzéknek, hogy az Orbán-kormány megbukjon.

 

 

Ebben - az ötven éve nem látott válsághelyzetben – mindenkinek partnernek kellene lennie – ezt Fekete-Győr András mondta az Egyenes Beszédben.

A Momentum elnöke szerint az ellenzéki pártoknak is megegyezésre kell törekedniük. A helyzet azt követeli, hogy az ellenzék ne annak drukkoljon, hogy Orbán Viktor kormánya megbukjon a válsághelyzet alatt, mert az katasztrófához vezet. Fekete-Győr András ugyanakkor az úgynevezett felhatalmazási törvényt - határidő megjelölése nélkül - elfogadhatatlannak tartja.

Fekete-Győr szerint a tejhatalom-törvénynek két olvasata lehet: „Az egyik az, hogy van egy zsarnoki irányba elhajló állami vezetője Magyarországnak, Orbán Viktor személyében. Aki igyekszik felkészülni arra, hogy a válság után is rendeleti úton kormányozza Magyarországot. Egy másik olvasata pedig az, hogy a Fidesznek az az érdeke, hogy még most is polgárháborús viszonyt szüljön, kreáljon egy konfliktushelyzetet, és azt tudja mondani a saját szavazóinak, hogy nézzétek, lássátok az ellenzék még most sem képes velünk együttműködni” – fogalmazott a műsorban.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink