Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-05 08:13:00

Szívszorító részletek Zana József haláláról

Második felesége szerint Zana Józsefet nem becsülte meg a színész szakma, emiatt érzett keserűsége is hozzájárulhatott a váratlan halálához.

Szívszorító részletek Zana József haláláról

„Szombaton láttam őt utoljára. Akkor már felkészültem a legrosszabbra. Tudtam, ha már ő sem akarja tovább ezt a földi életet, akkor az orvosok sem tudják megmenteni" – mondta a Ripostnak Renáta, a színész második felesége, hozzátéve: még mindig előtte van Zana József arca, és senkinek nem kívánja, hogy így lássa a hozzátartozóját, hiszen benne sem ez a kép élt róla.

"El sem tudom képzelni, hogy az utolsó heteket hogyan vészelte át a Zoli és a lányom, mikor Jóska már saját magáról is lemondott. Nem volt együttműködő, nem volt már életkedve, meg akart halni. Csak azt várta, hogy vége legyen”

– nyilatkozta Renáta, aki bár évekkel korábban elvált a színésztől, jó kapcsolatban maradtak. Szerinte Zana mindig is örült annak, ha körberajongták. Az, hogy szervezete feladta a harcot, a nő szerint amiatt történt, hogy nagyjából hat éve nem igazán keresték őt. Nagyon elszomorodott az utolsó éveire, és hiába tudta, hogy van, akikre számíthat, hasztalannak érezte magát – mondta Renáta.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink