Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-03-02 06:56:00

Drámai vallomást tett Pécsi Ildikó: "Már nem tudok járni"

A színművésznő a Magyar Filmakadémia második Életműdíj-gáláján a színpad lépcsőjére sem tudott fellépni.

Drámai vallomást tett Pécsi Ildikó: "Már nem tudok járni"

"Bocsánat, amiért úgy néz ki, mintha már nem tudnék járni, de már nem tudok járni" – mondta a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, aki végül a Pesti Vígadó dísztermének nézőterén vette át a filmszakma rangos kitüntetését, mert a színpad lépcsőjére nem tudott fellépni.

"Egyidejűleg érzek fájdalmat és boldogságot, s miközben ezeket a régi filmkockákat vetítették, arra gondoltam, az egész eddigi életem is ilyen volt"

– foglalta össze Pécsi Ildikó, aki elmondta: most rettenetes fájdalmai vannak. Egyedül felállni már nem tud, és ha nem fog valakit, akkor könnyen elesik. Ennek ellenére hangsúlyozta, hogy örömmel érkezett a rendezvényre - írja a Blikk.

Pécsi Ildikó férje, az olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos a két évvel ezelőtti vastagbélrákműtétje után combnyaktörést is szenvedett, és tavaly nyáron újra operálni kellett, mert betegsége kiújult. A színművésznő otthonában ápolja őt, nemrég elmondta, férje már jobban van, vásárolni jár, kertészkedik, most azonban nem kísérte el feleségét a gálára.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink