Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-29 09:17:00

Végre kiderült, hova tűnt a Korda-házaspár

A spanyolországi Alicante-ban pihent egy hónapot a Korda György és Balázs Klári.

Az élményeikről a Ripostnak meséltek. „A repülőút nem vészes, hiszen csak kicsit több mint két óra. Ezért is imádunk Alicantéba járni, mert még nem megterhelő a szervezetünknek és hipp-hopp kiérünk” – kezdte Klári.

„Egy hónapig voltunk kint. Szükségünk is volt már a fizikai és lelki feltöltődésre. Pompásan éreztük magunkat, és minden csodálatos volt. Gyönyörű időnk volt, kellemes napsütéses tavasz. Olyan jó érzés volt, hogy nem sürgetett az idő! Nem kellett sehova sietnünk vagy készülnünk. Ha olyan kedvünk volt, kisétáltunk a tengerpartra, máskor a szobában maradtunk és filmeztünk. És hát a spanyol foci! Persze a meccseket nézni kellett, de szívesen ültem le Gyurival” – magyarázta Klárika, aki hozzátette, hogy a pihenés mellett az étkezésre is különös figyelmet fordítottak. Mindent megkóstoltak, amit csak megkívántak.

„Az ételek isteni finomak. Pláne a gyümölcsök, és a rengeteg ízes termés. Gyümölcsöt reggeliztünk, ebédeltük, vacsoráztunk, minden étkezés alkalmával raktunk a tányérunkra. Ráadásul én imádom a mangót, mangóhegyeket pusztítottam el. Nem érdekelt a cukortartalma, és az sem érdekelt, ha hízok tőle. Hadd hízzak!” – nevetett az énekesnő.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink