Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-27 11:22:00

Krug Emília visszatér a képernyőre – ma este ő vezeti az Egyenes beszédet

Hónapokkal kisfia születése után újra a képernyőn lesz látható a jelenleg is szülési szabadságát töltő Krug Emília. Az ATV műsorvezetője az Egyenes beszédben faggatja ma este a vendégeket. Kisfiára addig édesapja vigyáz otthon.

Krug Emília visszatér a képernyőre – ma este ő vezeti az Egyenes beszédet

Rendkívüli adással jelentkezik ma este az Egyenes beszéd, Krug Emília ugyanis több mint három hónap után tér vissza a képernyőre. Igaz, egyelőre csak egyetlen napra.

Az ATV műsorvezetője jelenleg is szülési szabadságát tölti otthon, és mint mondta, nagyon várja már a ma estét. Annál is inkább, mert a budapesti közélet fontos szereplői ülnek majd vele szemben az asztal másik végén, a műsor vendége lesz ma Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár. 

A kérdésre, miszerint hogyan sikerült összeegyeztetnie a felkészülést és az anyasággal járó feladatokat, azt felelte: a kisebb „üresjáratokat” igyekezett kihasználni, mint például azt, ha kisfia épp elmélyülten játszik vagy alszik. 

Krug Emília azt is elárulta: "Máté megérezhette, hogy ma feladatom lesz, mert kevesebbszer kelt éjjel, mint eddig, hagyott aludni!” Az ATV műsorvezetője Máté mellett az elmúlt hónapokban is követte a híreket, ami ezen a héten persze fokozottan is igaz. Míg ő a stúdióban lesz, addig édesapja vigyáz majd a kisfiúra.

Ajánlom

További belföldi híreink