Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-21 07:07:00

Vitray Tamás újra nősül? - Ő maga válaszolt a kérdésre

Vitray Tamás a Hot! magazinnak mesélt arról, hogy telik az élete válása óta.

A Blikk korábban azt írta: Vitray Tamás egyedül kezdett új életet: novemberben derült ki, hogy 32 év után elválik feleségétől, az operettprimadonna Kállay Boritól, akivel már nyár óta nem is éltek együtt.

„Mindent újra kellett kezdenem: az elhelyezkedést, hogy hogyan mentsem át a holmimat... a pincém annyira tele van, hogy be sem tudok menni. Így sem hoztam el a könyveimnek még a töredékét sem, azért még 'fél lábon állok'” – vallotta be Vitray. „Jól érzem itt magam, minden rendben van, de azon nem volt módom gondolkodni, hogy a jövőben mi legyen. Ilyenkor már nehéz új dolgokat megszokni."

Amióta egyedül él, bizonyos a szokásain változtatott: bár sosem volt nagyivó, mostanra már egy csepp alkoholt sem iszik. Mindenhová autóval jár, sokkal többet kocsikázik, mint korábban, és esténként jóval tovább marad fenn, olyankor nosztalgiából olvas és régi filmeket néz.

A szigorú napirendjéről is mesélt a lapnak, amit komolyan be is tart: 6:10-kor kel, megcsinálja az ágyat, teát főz, takarít, majd nekiáll tornázni és szobabiciklizni. A legendás újságíró egyébként sokat morfondírozik az életén is, de tévézni már nem akar és könyvet sem ír. Nem szeretné keresni a nagy fordulatokat, hiszen eddig minden jelentős esemény, ami a pályáján történt, jobbára, véletlenül kínálkozott.

Az egészségével kapcsolatban a 87 éves Vitray annyit mondott, nagyon szerencsésnek érzi magát, hiszen nincsenek komolyabb panaszai, az orvosokat is csak félévente kell meglátogatnia kontroll céljából. Egyedül a vérnyomására kell olykor figyelni, például akkor, amikor tévét néz és érzi, hogy nagyon felizgatja magát egy-egy sportközvetítésen. Ilyenkor fel szokott állni a készülék elől, hogy lenyugtassa magát.

Arra a kérdésre, vágyik-e még szerelemre, az egyedülléttel megbékélt Vitray így reagált:

„Mikor szerelmes az ember? Ha belehal, ha nem láthatja a szeretett nőt? Vagy, hogy ellenállhatatlan vágyat érez? Mikor?” – kérdezi, hozzátéve: „Az, hogy szeretnék-e partnert, más kérdés. Nem merem így kimondani, de biztos, hogy nem futnék világgá, ha valakiről úgy érezném, ő a társam. Ez utóbbi a harmadik házasságom volt, a sport szolgáljon példával az ilyennek: ha három kísérlet sikertelen, illik abba hagyni a további próbálkozást. Még a veterán kategóriában is...”

Vitray Tamás a Húzós vendége volt némrég:

 

 

 

 

atv.hu / Blikk

Ajánlom

További belföldi híreink