Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-21 16:15:00

Nézze, mit mutatott az ujjával Szijjártó Péter a szlovák miniszternek!

“Szorítok” - búcsúzóul Szijjártó Péter két ujját feltartva üzent a Pellegrini-kormány gazdasági miniszterének, Peter Ziganak a mai tárgyalásaik után - Szlovákiában ugyanis jövő szombaton lesz a parlamenti választás.

Magyarország és Szlovákia között még soha nem volt olyan jó az együttműködés, mint jelenleg. Ez jó minden szlováknak és jó minden magyarnak. A két ország közötti energiarendszer összekötésével Magyarország energiaellátása biztonságban van - posztolta Szijjártó Péter a Facebook oldalán, miután ma a kelet-szlovákiai Kenyhecen a külgazdasági és külügyminiszter közös sajtótájékoztatót tartott szlovák hivatali partnerével, Peter Ziga gazdasági miniszterrel. A miniszterek aláírtak egy gázszállításról szóló energetikai együttműködési szándéknyilatkozatot. Ez a két ország közötti gázszállítási infrastruktúra kihasználásának növelését, illetve az érintett felek és a régió energiabiztonságának növelését célozza.

Szijjártó Péter a Facebook oldalára posztolt egyik fotón két ujját feltartva búcsúzott a szlovák minisztertől, ezzel nyilván azt üzenve, “szorít” nekik, hiszen Szlovákiában jövő szombaton, február 29-én tartják a parlamenti választást.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink