Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-21 13:33:00

Durván kiakadt Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári egy hónapon át a spanyolországi Alicantéban pihenték ki a tavalyi hajtást. Évek óta szokás a házaspárnál, hogy az év első hónapjában nyaralnak. Ezt az utat a feleségétől kapta 81. születésnapjára a legendás énekes.

Durván kiakadt Korda György és Balázs Klári
Korda György és Balázs Klári

"Nagyon sűrű volt az elmúlt évünk, kellett nekünk ez a hosszabb pihenés. Nekünk nem csak nyáron van tele a naptárunk, hanem egész évben" - mesélte a Blikkrúzsnak Balázs Klári.

"Most is az történt, hogy péntek hajnalban hazaérkeztünk a spanyolországi nyaralásból, aztán épphogy kipakoltam a bőröndből, máris indultunk Fonyódra, ahol este fellépésünk volt. másnap pedig mentünk Debrecenbe".

Klárika elárulta: őket is mindig meglepik amikor arról írnak, hogy Korda Gyuri gyengélkedik.

"Nem is értem, miféle perverzitása ez annak, aki kitalál ilyesmit. Például a mai napig nem tudjuk magunkról levakarni, hogy Gyurikám rosszul lett a siófoki plázson. Pedig ez nem igaz".

A legendás énekespár mesélt egy kicsit a spanyolországi kiruccanásukról is.

"Rengeteg filmet néztünk, életrajzi és dokumentumfilmeket. Tudom, hogy azt itthon is lehet, de egész más úgy pihenni, hogy biztosan nem kell megbeszélésekre, fellépésekre menni. Így nem kellett állandóan készenlétben lennem sem: lazán öltözhettem és a hajammal, sminkemmel sem kellett sokat foglalkoznom. A hajamat lezseléztem, hátrafogtam, amivel Gyurikámat még ennyi idő után is sikerült meglepnem. Teljesen el volt ragadtatva a fiatalos frizurámtól. Egy aranyos kis lakást béreltünk közel a tengerparthoz, autót kölcsönöztünk, és együtt jártunk bevásárolni. Én pedig néha leveseket főztem, mert a spanyol konyha ezt az ételfajtát nem nagyon ismeri" - árulta el Balázs Klári.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink