Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-20 20:42:00

Kálmán Olga DK-s elnökségi tagságra pályázik

2022-ben a DK-t kormányzati pozícióban látja a politikus, Kálmán Olga saját magát pedig DK-s politikusként képzeli el. A Demokratikus Koalícióban március 1-jén tartanak tisztújítást.

„Találjuk ki Magyarországot!” szlogennel országjárásba kezdett Kálmán Olga. A DK politikusa arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy feltöltik ezek az országjárások. A szlogen ismerős lehet, Hankiss Elemér mozgalmának is ez volt a neve. Kálmán Olga szerint azt, hogy milyen irányba vigyék az országot, azt most kell megbeszélni az emberekkel.

Az országjáráson a legtöbbször emlegetett témák: az egészségügy, az oktatás és a korrupció. „Az, hogy a szemünk láttára lopják ki a szemünket, az kinek tetszik?” – tette fel a költői kérdést. Mint mondta, a kormányzás egy emblémája lett a stadionépítés.

2022-ben a DK-t kormányzati pozícióban látja Kálmán Olga, saját magát pedig DK-s politikusként képzeli el.

Tisztújítás

Március 1-jén tisztújítás lesz a DK-ban, ahol jelölést kapott két pozícióra. „A tagság jelöl valakiket, a jelöltek pályázhatnak akár több pozícióra is, utána van egy jelölés-előkészítő bizottság, a véleményezett pályázatok ők eldöntik, kiket ajánlanak a kongresszusba, és a kongresszus dönt a végén” – árulta el a tisztújítás menetét a DK-s politikus.


Kálmán Olga elnökségi tagságra pályázott pártján belül.

A politikus a DK-hoz csatlakozó óbudai és pestszentlőrinci polgármesterekkel kapcsolatban elmondta: természetes, hogy a DK-ban örülnek a döntésnek.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink