Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-20 15:05:00

Brutális összeget követelnek a legendás magyar zenésztől

A zenészt hidegzuhanyként érte a behajtók levele. A Karthago frontembere a napokban vett kézhez egy végrehajtói levelet, amelyben 102 ezer forint befizetésére szólítják fel.

Brutális összeget követelnek a legendás magyar zenésztől
Szigeti Ferenc / Fotó: MTI

Szigeti Ferenc állítása szerint az elmúlt négy évben - a szélvédőjén hagyott büntetésen kívül- semmilyen értesítést vagy figyelmeztetést nem kapott elmaradt befizetésről.

"200 forintot dobtam be a gépbe a Ferenc körúton, de túlléptem a 30 percet, és a 46.-ban megbüntettek. A csekket beraktam a két ülés közé, és sajnos elfelejtettem, hogy odaraktam, így nem fizettem be a 15 ezret"

- mondta a zenész a Blikknek, hozzátéve: szerinte rendben van, ha megbüntetik, mert lejárt a türelmi idő, de azt elfogadhatatlannak tartja, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül négy évvel később egyszer csak kap egy csekket 102 ezerről "egy dörgedelmes levél kíséretében".

Szigeti úgy véli, átláthatatlan, hogy ilyen esetben milyen összegeket számítanak fel. 

"A részletezésben egyebek mellett szerepel utazásiköltség-átalány. Az meg mégis mi a fene? Ha jól számolom, körülbelül 70 forinttal léptem túl a parkolást. Hogy lett ebből 102 ezer?"

- kérdezi a zenész, aki - bár befizeti a büntetést - nem nyugszik bele a döntésbe, és szeretne utána járni a történteknek. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink