Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-18 20:02:00

Egymásra mutogat az önkormányzat és a közútkezelő Balatonbogláron, az árkokat nem tisztítja senki

Évek óta próbálják elérni a balatonboglári 7-es főút mellett élők, hogy valaki kitisztítsa az útmenti árkokat. Ez eddig azért nem történt meg, mert az önkormányzat szerint a Közútkezelő, a közút szerint pedig az önkormányzat dolga lenne a takarítás.

Egymásra mutogat az önkormányzat és a közútkezelő Balatonbogláron, az árkokat nem tisztítja senki

Levélben szólították fel a hetes főút Balaton felé eső oldalán élőket, hogy takarítsák ki az útmenti árkokat. A lakók szerint azonban ez nem az ő dolguk lenne, ráadásul - mint mondják - a levél hangneme sem túl barátságos.

"Kaposvárról fenyegetnek bennünket évek óta, majdnem csak, hogy tartsuk tisztán az árkot, a hidat, meg satöbbi. Amiért mi fel vagyunk háborodva 82 éves fejjel mi már nem is nagyon bírjuk"

- mondja Szurok József.

Sokan azt mondták, hogy egy főút mellett nem kötelezhetik őket erre a munkára, mert ezen az alapon a vasúti töltést is nekik kellene rendben tartani. Sokan úgy vélik, ez a közútkezelő dolga lenne.

Az út másik oldalát rendbe rakták, ott elfolyik a víz. A lakók szerint azonban a part felőli oldalt kellene először rendbe tenni. A város polgármesterét telefonon értük el, nem kívánt nyilatkozni arról, hogy szerinte mi a megoldás.

 

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink