Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-18 10:03:00

Dráma: stroke-ot kapott a legendás magyar énekes

December eleje óta nem állt színpadra a Pokolgép, s mindez aggodalommal tölti el a rajongókat. A zenekar harmincesztendős történetében olyan ugyanis még nem fordult elő, hogy elmaradt volna a nagy évadzáró Metálkarácsony. Tavaly azonban ez is megesett, ugyanis a zenekar frontembere, Tóth Attila ugyanis sztrókot kapott, így kórházba került - adta hírül a Blikk.

Dráma: stroke-ot kapott a legendás magyar énekes
Fotó: Facebook.com/Pokolgép
"Nem vettem komolyan a tüneteket, hiszen a magas vérnyomáson kívül nem volt előjele a dolognak. Azt gondoltam, másnap reggelre kialszom ezt az egészet"

– mesélte a Blikknek az énekes, ám a kijózanodás csak ezután következett. - "Hiába akartam megmozdulni, sem a kezem, sem a lábam nem engedelmeskedett".

Az énekes azonnal kórházba került, a diagnózis pedig megdöbbentette.

Elzáródott a nyaki verőerem. Sokan mondták, ha még egy napot várok, könnyen rámehettem volna... – vallotta be Tóth Attila.

"Ez nem volt fair a sorstól... A zenekarban én voltam az erő és a fittség szobra, az egyik legfiatalabbként rendszeresen edzettem, odafigyeltem az étkezésre, ha egyáltalán fogyasztottam alkoholt, azt is csak mértékkel tettem, mégis megtalált a baj"

- mesélte.

"Nem adom fel! Nálam van a laptopom, rajta az összes Pokolgép-számmal. Nekem a gyakorlás a zeneterápia, és erősít, hogy a hétvégéket már otthon, a szeretteim körében tölthetem, és egy kicsit elengedhetem magam" - újságolta a körülményekhez képest jókedvűen Tóth Attila, aki hiszi, hogy hamarosan visszatérhet.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink