Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-17 17:17:00

"Tintásság ügyében pont öntől nem fogadnánk el kioktatást" - Dömötör Csaba beolvasott Gyurcsánynak

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjéről és a dunaújvárosi választásról is szó volt hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján.

Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök évértékelője kapcsán beszélt arról, mi a siker kritériuma. Ha az, hogy az elmúlt években nem csökkentek a jövedelmi különbségek, akkor tényleg sikeresek a kormánypártok - értékelt.

Hozzátette: abban is sikeres a kormány, hogy minden korábbinál hosszabbak a várólisták, nincs elegendő orvos és nővér, valamint tanár.

Szerinte az elmúlt tíz évet a kormánypártok elrontották, nem a közjót szolgálták, hanem arra törekedtek, hogy páran gazdagodjanak, a többség pedig szenvedjen. Hozzátette, nem könnyű koncentrálni, hogyha az embernek "enyves, bocsánat, tintás" a keze.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, Dunaújvárosban a kormánypártokat értékelték az emberek: "elküldték önöket a pokolba, a politika poklába".

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára úgy kezdte, "tintásság ügyében pont öntől nem fogadnánk el kioktatást".

Elmondta, Gyurcsány Ferenc több éves bujdosás után egyre kevésbé titkolja, hogy a teljes baloldal vezetésére tör.
Szerinte a DK-elnök kormányzását utcára tett százezrek, kiszolgáltatottság a multiknak, beomló gazdasági mutatók, fizetős egészségügy jellemzi. Aki a hosszú távú következményekre kíváncsi, nézze meg, hogy Gyurcsány Ferenc hány százmillió osztalékokat vesz ki a cégeiből, aztán a parlamentet a demokráciából oktatja ki - tette hozzá.

Egyszer már majdnem tönkretették ezt az országot, nem fogjuk hagyni, hogy ismét megtegyék - hangoztatta.

Néhány napja Gyurcsány az Egyenes Beszédben:

 

 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink