Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-17 18:28:00

Megkezdődött a társukat terrorizáló lányok pere

Megkezdte a bíróság nádudvari verekedő lányok ügyének tárgyalását. Tavaly tavasszal került nyilvánosságra egy felvétel, amelyen két lány, veri és alázza egy társukat, miközben a harmadik lány ezt telefonjával videózza. A felvételek alapján indult eljárás az agresszív fiatalok ellen.

 

Tavaly márciusban járták be a sajtót az a felvétel, amelyen a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron két lány kegyetlenül üti és rúgja egy társukat, miközben folyamatosan alázzák őt.

A tárgyalóteremben már sokkal csendesebbek voltak a társukat terrorizáló lányok. A nyomozás kiderítette, hogy a fiatalok cigarettát kértek először az áldozatuktól, majd ezután ütöttek.

„Ezt követően első rendű vádlott a sértett haját megrángatta, a hintából kirángatta, majd a másodrendű vádlott két alkalommal, kis erővel a combján megrúgta. A sértett nagyon megijedt, sírni kezdett és arra kérte a vádlottakat, hogy fejezzék be a bántalmazását”

– mondta Móricz Judit, ügyész.

A tárgyaláson az egyébként fiatalkorú lányok nem tagadták, hogy megverték 16 éves társukat.

„A bíróság a három vádlottat meghallgatta a három vádlottat. Ők a bűncselekmény elkövetését elismerték. Ezt pedig a bíróság elfogadta”

– nyilatkozta Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék szóvivője.

A bíróság a beismerő vallomások ellenére egyelőre nem hozott ítéletet, hanem újabb tárgyalási napot jelölt ki, azért hogy az eset körülményeit még alaposan feltárhassák.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink