Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-02-17 06:22:00

Kollégái lepték meg Sas Józsefet

Hatalmas sikert aratott a Fészek Klubban a lábadozó Sas József társulatának új kabaréja, de az egykori direktor még nem tudott jelen lenni az előadáson, ezért kollégái egy kis meglepetéssel készültek számára.

Kollégái lepték meg Sas Józsefet

Sas József Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész nélkül, megszokott helyén, ugyanazokkal a színészekkel, aratott fergeteges sikert csupa új jelenettel és poénnal vasárnap az Ördög Ürgéje című közéleti kabaré.Az előadásra magát Sast is várták, de a tavaly óta sztrókból lábadozó humorista az influenzajárvány miatt nem mert kimozdulni.

A kabaré egyetlen új szereplője, Schmuck Andor a Blikknek azt mondta: nagyon várták a humoristát, de természetesen megértik, hogy nem szeretne kockáztatni. Ezért videóra vették a bemutatót, hogy Sas József otthon nézhesse meg. 

"Jóska tudomásul vette, hogy a társulat tovább dolgozik, örül, hogy nélküle is életben tartják a klasszikus kabarét"

– mondta a lapnak Sas felesége, Zsuzsa, hozzátéve: férjének a próbákról is sorra küldték a képeket kollégái. Sas József felesége szerint tisztában van az állapotával, tudja, hogy mennyire kell vigyáznia magára. Nagyon jó beteg, minden erejével igyekszik felépülni.

 

 

"A felvételt biztosan örömmel megnézzük, tavasszal talán már el tudunk menni egy előadásra is" – tette hozzá Zsuzsa.

Galambos Tibor, a Fészek Klub vezetője kérte fel a csapatot, hogy csináljanak új műsort. A kabarékirályt szándékosan mindenből kihagyták, mert nem akarták a gyógyulásban hátráltatni, a munkával járó stresszel terhelni.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink